CategoriesRețete

Chec pufos cu aromă de poveste

Ingrediente (pentru o formă clasică):

  • 3 ouă
  • 150 g zahăr
  • 100 ml ulei
  • 200 ml lapte
  • 300 g făină
  • 1 plic praf de copt
  • 2 lingurițe Cozonac de Poveste
  • Un praf de sare
  • Opțional: stafide, coajă de portocală confiată

Mod de preparare:

  1. Bate ouăle cu zahărul până devin spumoase.
  2. Adaugă uleiul, laptele, apoi făina amestecată cu praful de copt și Cozonac de Poveste.
  3. Omogenizează și toarnă într-o formă tapetată.
  4. Coace 35–40 de minute la 180°C.
  5. Lasă să se răcească, pudrează cu zahăr sau glazurează cu ciocolată albă.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *