CategoriesRețete

Crème Brûlée de Vanilie Naturală (stil franțuzesc clasic)

⭐ Ingrediente (4 porții)

⭐ Mod de preparare

  1. Încălzește smântâna într-un vas, fără să o fierbi. Adaugă vanilia măcinată și amestecă.
  2. Într-un bol, mixează gălbenușurile cu zahărul până devin cremoase.
  3. Toarnă treptat smântâna caldă peste gălbenușuri, amestecând continuu.
  4. Strecoară compoziția și toarn-o în vase ramekin.
  5. Coace la bain-marie, 150°C, 35–40 min.
  6. După răcire, presară zahăr brun și caramelizează cu torța.

🍮 Profil gust

Crema fină, parfumată natural, cu note florale – vanilia măcinată oferă o aromă mult mai profundă decât extractul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *