CategoriesRețete

Risotto cu Ciuperci și Ulei cu Trufe Black Edition

Ingrediente (2 porții):

  • 150 g orez arborio
  • 200 g ciuperci champignon + hribi (ideal)
  • 1 ceapă mică tocată fin
  • 30 g unt
  • 40 g parmezan ras
  • 500 ml supă de legume/cărnuri
  • Sare și piper
  • 1–2 linguri Ulei Black Edition (finisare)

Mod de preparare:

  1. Călește ceapa în unt până devine translucidă.
  2. Adaugă orezul și gătește 1 minut până devine ușor sticlos.
  3. Adaugă ciupercile și sotează 2–3 minute.
  4. Toarnă supa treptat, amestecând până când orezul devine cremos (aprox. 18–20 min).
  5. Stinge focul și încorporează parmezanul.
  6. La final, adaugă 1–2 linguri de Ulei Black Edition pentru aromă intensă de trufe.

Ideal pentru:

Paste, carne albă, plating gourmet.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *