CategoriesRețete

Gogoșari în Oțet Ușor Dulce-Acrișor

Ingrediente:

  • 1 kg gogoșari
  • 500 ml apă
  • 500 ml oțet de vin alb
  • 100 g zahăr
  • 40 g sare grunjoasă
  • 1 lingură Mix condimente pentru Gogoșari Murați

Mod de preparare:

  1. Taie gogoșarii în fâșii groase.
  2. Fierbe apa cu oțetul, zahărul, sarea și mixul de condimente timp de 5 minute.
  3. Pune gogoșarii în borcane curate și toarnă lichidul fierbinte peste ei.
  4. Închide borcanele și sterilizează 15 minute.
  5. Sunt gata în 5-7 zile, cu o aromă dulce-acrișoară plăcută.

Cum se servesc:
Excelenți la platouri festive sau ca garnitură lângă mâncăruri de iarnă.

Beneficii:

  • Gust mai dulce și rafinat
  • Pot fi serviți mai rapid
  • Ideal pentru aperitive elegante
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *