Ingrediente:
- 3 cartofi mari, tăiați în cuburi
- 2 morcovi, tăiați bastonașe
- 1 dovlecel, tăiat rondele
- 1 ardei gras roșu, tăiat fâșii
- 2 linguri ulei de măsline
- 1 linguriță Sare Condimentată Trio Gourmet
- 1/2 linguriță oregano uscat
- Piper proaspăt măcinat, după gust
Instrucțiuni:
- Preîncălzește cuptorul la 200°C și tapetează o tavă cu hârtie de copt.
- Într-un bol mare, amestecă legumele cu uleiul de măsline, Sare Condimentată Trio Gourmet, oregano și piper.
- Așază legumele în tavă într-un singur strat, astfel încât să se rumenească uniform.
- Coace legumele timp de 30-35 de minute, amestecând o dată la jumătatea timpului, până când sunt moi la interior și crocante la exterior.
- Servește legumele calde, ca garnitură sau preparat principal, alături de un sos pe bază de iaurt.