CategoriesRețete

Ostropel Tradițional de Pui

Ingrediente (4 porții):

  • 600 g pulpe de pui (sau piept de pui)
  • 3 linguri Condiment pentru Ostropel de Pui
  • 400 g roșii pasate
  • 3 căței de usturoi tocați
  • 3 linguri ulei
  • 200 ml apă
  • Sare după gust
  • Pătrunjel verde pentru decor

Mod de preparare:

  1. Rumenește ușor bucățile de pui în ulei.
  2. Adaugă usturoiul și gătește câteva secunde.
  3. Pune roșiile pasate, apa și 2-3 linguri din condiment. Amestecă bine.
  4. Fierbe la foc mic până când sosul se leagă și puiul este fraged.
  5. Servește ostropelul cu piure de cartofi sau mămăligă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *