Ingrediente (4 porții):
- 4 pulpe superioare de pui
- 3 cartofi mari
- 2 morcovi
- 1 dovlecel mic
- 1 ardei gras galben
- 3 linguri ulei de măsline
- 2 linguri Condiment pentru Supă de Pui
- 100 ml supă de pui (sau apă)
Mod de preparare:
- Curăță legumele și taie-le bucăți mari. Așază-le într-o tavă unsă cu puțin ulei.
- Așază pulpele de pui peste legume.
- Amestecă Condimentul pentru Supă de Pui cu uleiul de măsline și unge bine carnea și legumele.
- Toarnă 100 ml supă de pui sau apă în tavă.
- Acoperă cu folie de aluminiu și coace la 180°C timp de 40 minute.
- Îndepărtează folia și mai lasă la rumenit încă 20 de minute până puiul devine auriu.
Tips: Servește cu o salată verde proaspătă și pâine de casă pentru un prânz complet.