Ingrediente (pentru 2 porții):
- 200g piept de pui
- 2 linguri Infuzie de Foc
- ½ linguriță boia afumată
- ½ linguriță sare de mare
- 1 lingură suc de lămâie
- 1 lingură semințe de susan
- 1 salată verde (sau rucola, spanac)
- ½ ardei gras roșu tăiat fâșii
- 6 roșii cherry tăiate în jumătăți
- 1 lingură nuci tocate grosier
Pentru dressing:
- 2 linguri Infuzie de Foc
- 1 lingură oțet balsamic
- ½ linguriță miere
- ½ linguriță muștar Dijon
- Sare și piper după gust
Mod de preparare:
- Taie pieptul de pui în fâșii și marinează-l cu Infuzie de Foc, boia, sare și suc de lămâie timp de 15 minute.
- Gătește-l la tigaie sau pe grill până devine auriu și suculent.
- Într-un bol mare, amestecă frunzele de salată, roșiile, ardeiul gras și nucile.
- Într-un borcan mic, amestecă ingredientele pentru dressing și agită bine.
- Adaugă pieptul de pui gătit peste salată, presară semințele de susan și stropește totul cu dressingul picant.