CategoriesRețete

Steak de Vită la Grătar cu Paprika Afumată și Rozmarin

Ingrediente:

  • 2 bucăți de steak de vită (aprox. 300g fiecare)
  • 2 lingurițe Condiment pentru steak de vită
  • 2 linguri ulei de măsline
  • 1 linguriță unt (pentru servit)
  • 2 crenguțe de rozmarin proaspăt (opțional)
  • Sare și piper, după gust

Instrucțiuni:

  1. Freacă fiecare bucată de steak de vită cu 1 linguriță de Condiment pentru steak de vită și puțin ulei de măsline, asigurându-te că este bine acoperită pe toate părțile.
  2. Lasă carnea la marinat pentru 20-30 de minute pentru a absorbi aromele.
  3. Încinge grătarul și gătește fiecare steak 3-4 minute pe fiecare parte pentru o friptură mediu-gătită, ajustând timpul în funcție de preferințe.
  4. După gătire, lasă steak-urile să se odihnească 5 minute, apoi servește-le cu o linguriță de unt și crenguțe de rozmarin pentru un plus de aromă.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *