Ingrediente:
- 2 bucăți de steak de vită (aprox. 300g fiecare)
- 2 lingurițe Condiment pentru steak de vită
- 2 linguri ulei de măsline
- 1 linguriță unt (pentru servit)
- 2 crenguțe de rozmarin proaspăt (opțional)
- Sare și piper, după gust
Instrucțiuni:
- Freacă fiecare bucată de steak de vită cu 1 linguriță de Condiment pentru steak de vită și puțin ulei de măsline, asigurându-te că este bine acoperită pe toate părțile.
- Lasă carnea la marinat pentru 20-30 de minute pentru a absorbi aromele.
- Încinge grătarul și gătește fiecare steak 3-4 minute pe fiecare parte pentru o friptură mediu-gătită, ajustând timpul în funcție de preferințe.
- După gătire, lasă steak-urile să se odihnească 5 minute, apoi servește-le cu o linguriță de unt și crenguțe de rozmarin pentru un plus de aromă.
