CategoriesRețete

Supă Cremă de Dovleac cu Condiment Special

Ingrediente (4 porții):

  • 1 kg dovleac plăcintar curățat și tăiat cuburi
  • 1 ceapă mare tocată
  • 2 morcovi medii
  • 2 cartofi medii
  • 2 linguri ulei de măsline
  • 1,5 L apă sau supă de legume
  • 2 lingurițe Condiment pentru Supă Cremă
  • Sare și piper după gust
  • Crutoane și pătrunjel verde pentru servire

Mod de preparare:

  1. Călește ceapa, morcovii și cartofii în ulei de măsline timp de 3-4 minute.
  2. Adaugă dovleacul și apa (sau supa de legume) și fierbe 20-25 minute, până când legumele sunt moi.
  3. Pasează totul cu blenderul pentru a obține o textură cremoasă.
  4. Adaugă Condimentul pentru Supă Cremă și mai fierbe 2 minute la foc mic.
  5. Servește cu crutoane și pătrunjel tocat.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *