CategoriesRețete

Supă Cremă de Roșii Coapte cu Busuioc

Ingrediente (4 porții):

  • 1 kg roșii bine coapte
  • 1 ardei gras roșu
  • 1 ceapă medie
  • 3 căței de usturoi
  • 2 linguri ulei de măsline
  • 750 ml supă de legume
  • 2 lingurițe Condiment pentru Supă Cremă
  • Frunze de busuioc proaspăt

Mod de preparare:

  1. Coace roșiile, ardeiul, ceapa și usturoiul într-o tavă cu ulei de măsline timp de 25-30 minute la 200°C.
  2. Transferă legumele coapte într-o oală, adaugă supa de legume și fierbe 10 minute.
  3. Pasează supa, condimentează cu Condimentul pentru Supă Cremă și mai fierbe 2 minute.
  4. Servește cu busuioc proaspăt și crutoane.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *