CategoriesRețete

T-Bone Steak la Grătar cu Sos de Unt și Usturoi

Ingrediente (2 porții):

  • 2 bucăți T-bone steak (aprox. 350–400 g fiecare)
  • 2 linguri Dry Rub Gourmet
  • 2 linguri ulei de măsline
  • 50 g unt
  • 2 căței de usturoi zdrobiți
  • 1 crenguță rozmarin

Mod de preparare:

  1. Presară Dry Rub Gourmet pe ambele părți ale steak-ului și masează bine. Lasă 30 de minute la temperatura camerei.
  2. Încinge grătarul sau tigaia grill. Gătește carnea 3–4 minute pe fiecare parte (în funcție de grosime).
  3. Adaugă untul, usturoiul și rozmarinul în tigaie și stropește carnea cu sosul aromat timp de 1 minut.
  4. Lasă carnea să se odihnească 5 minute înainte de servire.

Rezultat: O friptură suculentă, intens aromată, cu note subtile de fum, usturoi și cafea, exact ca într-un steakhouse premium.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *