CategoriesRețete

Tocăniță de ciuperci cu mămăliguță

O variantă vegetariană savuroasă, aromată cu același mix intens.

Ingrediente:

  • 500 g ciuperci champignon
  • 1 ceapă galbenă
  • 1 linguriță Condiment pentru Tochitură Moldovenească
  • 2 linguri ulei
  • 1 roșie (sau 2 linguri suc de roșii)
  • Sare după gust
  • Pătrunjel verde tocat

Mod de preparare:

  1. Călește ceapa în ulei până devine sticloasă.
  2. Adaugă ciupercile feliate și sotează-le până scade apa.
  3. Adaugă condimentul, roșia tocată și puțină apă. Fierbe 10-15 min.
  4. Potrivește gustul de sare și presară pătrunjel.
  5. Servește cu mămăliguță caldă.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *