CategoriesRețete

Cheesecake Copt cu Dulceață de Cireșe Negre și Vinars

Ingrediente (pentru 8 porții):

  • 200 g biscuiți digestivi
  • 100 g unt topit
  • 600 g cremă de brânză
  • 150 g zahăr
  • 3 ouă
  • 1 linguriță extract de vanilie
  • 200 ml smântână pentru frișcă
  • 4 linguri Dulceață de Cireșe Negre cu Vinars

Mod de preparare:

  1. Amestecă biscuiții măcinați cu untul topit și presează-i într-o formă de tort. Coace 10 minute la 180°C.
  2. Bate crema de brânză cu zahărul, adaugă ouăle, vanilia și smântâna.
  3. Toarnă compoziția peste crustă și coace 50 de minute.
  4. Lasă să se răcească, apoi adaugă deasupra dulceața de cireșe negre.

Rezultat: Un cheesecake fin și aromat, în care vinarsul din dulceață oferă o notă elegantă și ușor intensă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *