CategoriesRețete

Friptură de Porc la Cuptor cu Legume și Savor de Carpați

Friptură suculentă de porc gătită lent, asezonată cu Savor de Carpați și servită cu legume coapte.
Ingrediente:

  • 1 kg ceafă de porc
  • 2 linguri ulei
  • 1 lingură Savor de Carpați
  • 1 ardei roșu, 1 ceapă, 1 morcov, 1 dovlecel
  • 100 ml vin alb

Mod de preparare:

  1. Freacă carnea cu amestecul de condimente și las-o la marinat 1-2 ore.
  2. Pune legumele tăiate într-o tavă, adaugă carnea și vinul.
  3. Coace la 180°C pentru 1 oră și jumătate.
  4. Servește cu mămăligă sau pâine de casă.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *