CategoriesRețete

File de Vită cu Legume la Cuptor și Ulei cu Trufe Black Edition

Ingrediente (2 porții):

  • 2 bucăți file de vită (150–180 g fiecare)
  • Sare, piper
  • Dovlecel, morcov, ardei, sparanghel
  • 1 lingură ulei pentru gătit
  • 1–2 linguri Ulei Black Edition (doar la final)

Mod de preparare:

  1. Condimentează carnea și gătește-o în tigaie încinsă (3–4 min pe fiecare parte, medium).
  2. Las-o să se odihnească 5 min.
  3. Coace legumele la 200°C timp de 15–20 min, cu puțin ulei, sare și piper.
  4. Așază totul pe farfurie și finisează carnea și legumele cu Ulei Black Edition.

Rezultat:

Un preparat de restaurant, cu un plus aromatic profund datorat trufelor negre și usturoiului negru.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *