Ingrediente:
- 500g carne de vită, tăiată cuburi
- 2 morcovi, tăiați rondele
- 1 păstârnac, tăiat cuburi
- 1 ardei gras, tăiat fâșii
- 2 cartofi, tăiați cuburi
- 2 linguri Condiment pentru Gulas (10g)
- 2 linguri ulei
- 1 ceapă, tocată
- 2 căței de usturoi, tocați
- 1,5 litri apă sau supă de vită
- Pătrunjel proaspăt, pentru servit
Instrucțiuni:
- Călește ceapa și usturoiul în ulei într-o oală mare, până devin aurii.
- Adaugă carnea și rumenește-o bine.
- Presară Condiment pentru Gulas și amestecă bine.
- Adaugă morcovii, păstârnacul, ardeiul și cartofii, amestecând totul.
- Toarnă apă sau supă și lasă să fiarbă la foc mic aproximativ 1,5 ore, până când carnea și legumele sunt fragede.
- Servește supa fierbinte, cu pătrunjel proaspăt deasupra și pâine proaspătă.
