CategoriesRețete

Tocăniță Rustică de Fasole cu Cârnați Condimentați

Ingrediente

  • 300–400 g cârnați condimentați
  • 500 g fasole fiartă (sau din conservă)
  • 1 ceapă mare tocată
  • 1 morcov ras
  • 2 linguri bulion sau roșii tocate
  • 1 linguriță Condiment Tradițional pentru Cârnați
  • 1 foi de dafin
  • Sare & piper după gust
  • Pătrunjel verde

Mod de preparare

  1. Prăjește ușor cârnații feliați până devin rumeniți.
  2. Sotează ceapa și morcovul în aceeași tigaie.
  3. Adaugă fasolea, bulionul, dafinul și condimentele.
  4. Toarnă puțină apă cât să acopere totul și fierbe 10–15 minute.
  5. La final, adaugă cârnații prăjiți și pătrunjelul.

Sugestie de servire

Cu murături de casă și pâine pe vatră.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *