CategoriesRețete

Biscuiți Festivi cu Mixul Renilor

Ingrediente (12–14 biscuiți):

  • 120 g unt moale
  • 60 g zahăr brun
  • 1 linguriță vanilie
  • 180 g făină
  • ½ linguriță praf de copt
  • 80 g Mixul Renilor
  • Un praf de sare

Mod de preparare:

  1. Bate untul cu zahărul până devine o cremă fină.
  2. Adaugă vanilia, apoi încorporează făina, praful de copt și sarea.
  3. Adaugă Mixul Renilor și omogenizează.
  4. Formează biluțe și așază-le pe hârtie de copt.
  5. Coace 10–12 min la 175°C.
  6. Lasă-i să se răcească – devin ușor crocanți și extrem de aromati.

Perfect pentru: pachețele cadou, platouri de Crăciun, cafea/ceai.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *